Ana Martin - Sapunice | Sapunice
Ana-Martin-Luba

Ana Martin

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Meksička glumica rođena je 14. 5. 1946. u gradu Mexico City. Kći je poznatog meksičkog komičara Jesus Martinez ‘Palilla’. Postala je vrlo popularna 1988. TV seriji “El Pecado de Oyuki” kao Geisha, ali nakon mjeseci nošenja teške azijske šminke, lice joj je stradalo, pa je morala na zahvat estetskog kirurga.

Filmografija:

Destilando amor (2007)
Duelo de pasiones (2006)
Me han destrozado la vida (2005)
La Madrastra (2005)
Molinos de viento (2005)
Rubí (2004)
Las Viudas (2004)
Amar otra vez (2003)
Mujer, casos de la vida real (2002)
Navidad sin fin (2001
In the Time of the Butterflies (2001)
Corazones rotos (2001)
Atrevete a olvidarme (2001)

Alma rebelde (1999)
angela (1998)
Un Boleto para sonar (1998)
Gente bien (1997)
Dulces companías (1996)
La Culpa (1996)

El Pecado de Oyuki (1988)
La Pasión de Isabela (1983)
Gabriel y Gabriela (1982)
angela Morante (1981)
Vivir para amar (1980)
Verano salvaje (1980)

Cadena perpetua (1979)
Los Indolentes (1979)
Muchacha de barrio (1979)
La Llama de tu amor (1979)
Ratas del asfalto (1978)
El Lugar sin límites (1978)
Mil caminos tiene la muerte (1977)
El Pacto (1976)
El Milagro de vivir (1975)
Mundos opuestos (1975)
La Mujer del diablo (1974)
El Primer paso... de la mujer (1974)
El Profeta Mimi (1973)
Lagrimas de mi barrio (1973)
Mi primer amor (1973)
Trio y cuarteto (1972)
Hoy he sonado con Dios (1972)
Victoria (1972)
Tacos al carbón (1972)
Fin de fiesta (1972)
Trampa mortal (1972)
En esta cama nadie duerme (1971)
Siempre hay una primera vez (1971)
Corrompidos, Los (1971)
Rebelion de las hijas, La (1970)
Por que nací mujer (1970)
Faltas a la moral (1970)

Golfo, El (1969)
Romance sobre ruedas (1969)
Tú eres mi destino (1969)
Blue Demon contra las diabólicas (1968)
Blue Demon contra cerebros infernales (1968)
Corona de lagrimas (1968)
Return of the Gunfighter (1967)
Muerte es puntual, La (1967)
Acapulco a go-go (1967)
angel y yo, El (1966)
Marcelo y María (1966)
Panico (1966)
Gangster, El (1965)  

Komentari