Ana Patricia Rojo - Sapunice | Sapunice
Ana-Patricia-Rojo

Ana Patricia Rojo

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Ana Patricia Rojo je meksička glumica rođena 13. veljače 1974. godine u Tabascu.

Njezin otac Gustavo Rojo također je glumac, a majka Carmen Stein je bivša miss Perua. Od svoje 5. godine Rojo je prisutna na malim ekranima, snimila je mnoštvo filmova i telenovela (npr. Esmeralda), a 2008. godine glumila je Estefaniju u sapunici Oprezno s anđelom.

Njezina najbolja prijateljica Chantal Andere također je poznata meksička glumica. Potkraj 2005. godine Rojo se udala za Andresa Puentesa.

Filmografija:

Cuidado con el angel (2008)
J-okel (2007)
Destilando amor (2007)
La curva del olvido (2004)
Mujer de madera (2004)
Don Francisco presenta (2004)
Rebeca (2003)  
El noveno mandamiento (2001)
Carita de angel (2000)
Drogadicto (2000)

Maria Emilia: Querida (1999)
Vivo por Elena (1998)
Que nos pasa (1998)
Mujer, casos de la vida real (1997)
Esmeralda (1997)
Bendita Mentira (1996)
Maria Jose (1995)
Maria la del Barrio (1995)
Los parientes pobres (1993)
Dos locos en aprietos (1991)
Tragico carnaval (1991)
Al filo de la muerte (1990)
Un rostro en mi pasado (1990)

Dulce desafio (1989)
No vale nada la vida (1984)
Veneno para las hadas (1984)
El maleficio (1983)  
Los cuates de la Rosenda (1982)
Otra vuelta de tuerca (1981)
El robo imposible (1981)
Juegos del destino (1981)
Al final del arco iris (1980)

Los reyes del palenque (1979)

Komentari