Anđela Ramljak - Sapunice | Sapunice
andjela-ramljak

Anđela Ramljak

Rođendan: 31. 3. 1986.

Znak: Ovan

Anđela Ramljak rođena je 31.3.1986. godine u Mostaru, gdje živi do šeste godine. Tada se s obitelji zbog rata seli u Zagreb, gdje završava osnovnu školu i umjetničku gimnaziju. Bavila se rekreativno atletikom, slobodnim penjanjem, boksom, jogom, capoeirom, a tenisom i profesionalno.

Anđela Ramljak je pohađala dramsku grupu u osnovnoj i srednjoj školi te u Exitovu dramskom studiju i Cubusu. Nastupala je u Moliereovu Škrcu, Monodrami Tene Štivičić te Ionescovim Stolicama i Ćelavoj pjevačici. U školi je zbog svoje visine i stava uvijek glumila muške uloge.

Trenutačni joj je hobi žongliranje.

Studira drugu godinu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, smjer modni dizajn. Voli izrađivati nakit i uporabne predmete, pa je sama uredila svoju sobu, od okvira za slike do lustera. Uživa podjednako u glumi i dizajnu.

Anđela Ramljak angažman u sapunici dobila je došavši na casting za malu ulogu, no tada je nije dobila zbog prekratke kose. Ali kada se tražio novi lik za veću ulogu, casting managerica se sjetila upravo nje i ponovno je pozvala na audiciju, koju je ovog puta prošla te dobila jednu od glavnih uloga. Voli putovanja, kojima često iznenadi svoje roditelje. živi intenzivno. Svira frulu za svoj gušt, a idući joj je korak svladavanje trube.

Filmografija:

Stipe u gostima (2014)
Točkica na nosu (2012)
Nedjeljom ujutro, subotom navečer (2012)
Oslobođenje u 26 slika (2009)
Tulum (2009)
Mamutica (2009)
Zabranjena ljubav (2006)

Komentari