Angelica Rivera - Sapunice | Sapunice
Angelica-Rivera

Angelica Rivera

Rođendan: 2. 8. 1970.

Znak: Lav

Angelica Rivera, rođena 2.8.1970. godine u Mexico Cityu, meksička je glumica u telenovelama.

Rivera je rođena u familiji sa šestero braće. Jednog dana je otkrila da glumica Veronica Castro snima film u susjednoj ulici te se počela motati po setu. Na njezino iznenađenje Veronica joj je pristupila i predložila joj da se prijavi na natjecanje “The Face of the Herald” koje je njoj pomoglo u karijeri, gdje pobjeđuje na natjecanju i tu započinje njezina karijera. Bila je model u video spotu “Now You Can Leave” Luisa Miguela, a zatim je snimila 2. televizijske reklame, jednu za Američko tržište a drugu za Japansko tržište.

!989. godine njezina karijera se u potpunosti mijenja kad joj se ukazala prilika za manju ulogu u sapunici “Dulce Desafio”, sa Adela Noriegom i Eduardom Yanezom. Nakon toga su sljedile brojne manje uloge u serijama kao što su: “Simply Maria”, “My Small Solitude”, i “Dreamy Scamp”. Malo po malo dokazivala je svoje glumačko umijeće. 1991. godine Rivera je izabrana da glumi plavokosu odmetnicu u “Alcanzar una estrella”, gdje je između ostalog i pjevala sa zvijezdama kao što su Ricky Martin, Pedro Fernandez, Sasha i Erick Rubin.
2003. godine glumi odmetnicu u sapunici “Mariana de la Noche” producenta Salvadora Mejia. Glumila je lik Marcie. 2007. godine glumi glavnu ulogu u sapunici “Destilando Amor”, gdje glumi lik  Gaviote.

Filmografija:

Destilando amor (2007)
Mariana de la noche (2003)
Sin pecado concebido (2001)

Angela (1998)
Huracan (1998)
La Duena (1995)
Al derecho y al derbez (1995)
Aqui espaantan! (1993)
Sueno de amor (1993)
La Picara sonadora (1991)
Alcanzar una estrella II (1991)
Mi pequena Soledad (1990)
Alcanzar una estrella (1990)

Dulce desafio (1989)
Simplemente Maria (1989)

Komentari