Angelica Vale - Sapunice | Sapunice

Angelica Vale

Rođendan: 11. 11. 1975.

Znak: Škorpion

Angelica Vale je meksička glumica rođena 11.11.1975. godine u gradu Mexicu.

Puno ime joj je Angelica Maria Vale Hartman, nadimak La Vale a visoka je 164 cm.

Angelica je kći meksičke glumice Angelice Marie i pokojnog venecuelanskog pjesnika Raula Vale.
Raul Vale preminuo je u bolnici u Houstonu, nakon borbe sa rakom u prosincu 2003.

Na dan kad je preminuo, Angelica je bila u Monterreyju (Mexico) sa svojim show-om parodije i komedije. Iako vidno potresena očevom smrću, odlučila je ne otkazati već ugovoreni nastup, nego ga odigrati u sjećanje na oca. Igrala je u nekoliko glavnih uloga u meksičkoj kazališnoj produkciji mjuzikla “Grease” u kasnim 80-ima. Uz glumu, nastupa i širom Meksika u kazališnom showu u izvedbama u kojima i pjeva.

Angelica je bila u vezi sa Jose Sosom u svojim ranim tinejđerskim godinama. Jose Sosa – Pepito je najstariji sin poznatog meksičkog pjevačaJose Jose.
Filmografija Ugly Betty (2007)
La Fea mas bella (2006)
El Privilegio de mandar (2006)
Una Pelicula de huevos (2006)
La Parodia (2005)
Cancionera (2004)
Las Vias del amor (2002)
Big Brother: Mexico (2002)
Amigas y rivales (2001)
Hoy (2000)

A que no te atreves (1999)
Sonadoras (1998)
La Secreto de Alejandra (1997)
Bendita Mentira (1996)
Lazos de amor (1996)
Que chavas! (1994)

Una Estrella (1988)
Herencia maldita (1986)
Mago de Oz Cuento de Frank Baum (1985)
Lupita (1982)
El Gran triunfo (1981)
El Hogar que yo robe (1981)

La Guerra de los pasteles (1979)
Muneca rota (1978)
El Coyote y la bronca (1978)
El Milagro de vivir (1975)

  SLJEDEĆA >

Filmografija:

Komentari