Ankica Dobrić - Sapunice | Sapunice
Ankica_Dobric

Ankica Dobrić

Rođendan: 7. 11. 1959.

Znak: Škorpion

Ankica Dobrić je rođena u Bileći.

Osnovnu i srednju školu završila je u Trebinju. 1979. godine je upisala “Akademiju za kazalište, film i TV” u Zagrebu, odsjek glume, a Diplomirala je 1984. godine. Za vrijeme studija surađivala je s kazalištima “Gavella”, Jazavac i Trešnja.
Od 01.12.1990 godine nalazi se na angažmanu u kazalištu “Gavella”.

Snimila brojne serije i zabavne emisije na televiziji., a najpoznatije uloge ostvarila je u filmovima “Sokol ga nije volio” i “Kamenita vrata”.

Filmografija:

Zakon ljubavi (2008)
Zapamtite Vukovar (2008)
Ne daj se, Nina! (2007)
Nasa mala klinika (2006)
Villa Maria (2004)
Infekcija (2003)

Mrtva točka (1995)
Kamenita vrata (1992)
Sokol ga nije volio (1988)
Smogovci (1982)
Nepokoreni grad (1981)

Komentari