Anna Walton - Sapunice | Sapunice
Anna-Walton

Anna Walton

Rođendan: 18. 12. 1980.

Znak: Strijelac

Anna Walton je je britanska glumica rođena 18.12.1980. godine u Londonu.

Glumu je studirala na ‘Oxford School of Drama’.

U njen filmski opus spada i uloga princeze Nuale u filmu ‘Hellboy 2′, a glumila je i u filmu ‘Mutant Chronicles’. Anna je 2008. godine dobila nagradu filmskog festivala u Milanu kao najbolja glumica i to za ulogu u filmu ‘Vampire Diary’.

Anna ima sina Olivera rođenog u travnju 2007. godine.

Filmografija:

Cherry Tree (2015)
Reign (2013)
Lucan (2013)
Soulmate (2013)
The Seasoning House (2012)
Deviation (2012)
The Halloween Kid (2011)
5 Days of War (2011)
Georgia (2010)
Copelia (2010)
Crusoe (2008)
Mutant Chronicles (2008)
Hellboy II: The Golden Army (2008)
A Girl and a Gun (2007)
Vampire Diary (2007)

Out of Hours (1998)
Bright Hair (1997)

Komentari