AnnaSophia Robb - Sapunice | Sapunice
Annasophia-Robb

AnnaSophia Robb

Rođendan: 8. 12. 1993.

Znak: Strijelac

Robb je ostvarila zapažene uloge u više filmova. Na Young Artist Awards 2008. godine dobila je nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmu ‘Most za Terabithiju’. Kritičari su je pohvalili i za uloge u filmovima ‘Charlie i tvornica čokolade’, ‘Mjesečarenje’ i ‘Duša surfera’, u kojemu je glumila uz Helen Hunt i Dennisa Quaida, a za istu ulogu nominirana je za najbolju glumicu u drami na Teen Choice Awards.

Glumila je i u filmovima ‘The Space Between’, ‘Utrka do uklete planine’, ‘Žetva’, ‘Because of Winn Dixie’, ‘Spy School’, te u filmskoj uspješnici ‘Ljeto za sjećanje’ uz Stevea Carella i Toni Collette..

Bavi se i dobrotvornim radom i često surađuje s neprofitnim organizacijama kao što je Make-A-Wish Foundation, koja je posvećena bolesnoj djeci.

Filmografija:

Jack of the Red Hearts (2015)
Robot Chicken (2014)
Little Mermaid (2014)
The Carrie Diaries (2014)
Khumba (2013)
The Way Way Back (2013)
Soul Surfer (2011)
I The Space Between (2010)
Race to Witch Mountain (2009)
Spy School (2008)
Jumper (2008)
Sleepwalking (2008)
Have Dreams, Will Travel (2007)
The Reaping (2007)
Bridge to Terabithia (2007)
Danny Phantom (2007)
Charlie and the Chocolate Factory (2005)
Because of Winn-Dixie (2005)
Samantha: An American Girl Holiday (2004)
Drake & Josh (2004)

Komentari