Arap Bethke - Sapunice | Sapunice
Arap-Bethke

Arap Bethke

Rođendan: 12. 3. 1980.

Znak: Ribe

Arap Bethke rođen 12.03.1980. godine u Keniji.

Arap je bez obzira što je rođen u Keniji odrastao u Meksiku. I sam za sebe kaže da je hispanac.

Najpoznatiji je po ulozi “Chachoa” u telelnoveli “Clase 406″. U 2007. godini pojavio se u uspješnoj seriji “Ugly Betty” sa sporednom ulogom konobara Antonia Barreira. Također je glumio u nekoliko uspješnih telelnovela kao što su “Tierra de pasiones”, “Madre Luna” i “Dona Barbara”.

Dosta je nastupao kao gost u serijama pa je tako glumio u 1. sezoni telenovele “RBD:La familia” i nekoliko manje poznatih lokalnih telenovela a zatim dobiva jednu od vodećih uloga u telenoveli “Los Victorinos”.

Od 2005. godine živi u Kolumbiji i izlazi sa Kolumbijskom glumicom Mariom Fernandom Yepez.

Filmografija:

Victorinos (2009)
Dona Barbara (2008)
Madre Luna (2007)
Ugly Betty (2007)
RBD: La familia (2007)
Decisiones (2007)
Tierra de pasiones (2006)
Sonar no cuesta nada (2005)
Clase 406 (2002)
Un dulce olor a muerte (1999)
Mi generacion (1997)

Komentari