Ashley Benson - Sapunice | Sapunice
Ashley-Benson

Ashley Benson

Rođendan: 18. 12. 1989.

Znak: Strijelac

Ashley Benson je američka glumica rođena 18.12.1989. godine u Long Beachu.

Ashley je rano razvila strast prema kazalištu te počela glumiti u dobi od devet godina.

Ova glumica je imala ulogu u seriji “Eastwick” u kojoj je utjelovila kćer Rebecce Romijn. Ostvarila je uloge i u filmu “Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal”.

Na malom ekranu Ashley su gledatelji mogu gledati u serijama “Zapadno krilo” te “O.C.”, kao i u sapunici “Naši najbolji dani” u kojoj je utjelovila lik Abigail Deveraux.

Filmografija:

Pixels (2015)
Ratter (2015)
Ravenswood (2014)
Family man (2014)
How I Met Your Mother (2013)
Hey Tucker! (2013)
Time Warrior (2012)
Spring Breakers (2012)
CollegeHumor Originals (2011)
Pretty Little Liars (2010)
Christmas Cupid (2010)
Eastwick (2009)
Mother Goose Parade (2008)
Lovci na natprirodno (2008)
CSI: Miami (2008)
Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal (2008)
Bart Got a Room (2008)
Bring It On: In It to Win It (2007)
The O.C. (2006)
7th Heaven (2005)
Zoey 101 (2005)
Neighbors (2005)
Days of Our Lives (2004)
Strong Medicine (2004)
13 Going on 30 (2004)
The West Wing (2002)
The District (2002)
Nikki (2002)

Komentari