Asli Tandogan - Sapunice | Sapunice
Asli-Tandogan

Asli Tandogan

Rođendan: 2. 4. 1979.

Znak: Ovan

Asli Tandogan je turska glumica rođena 02.04.1979. godine u Ankari.

Nakon što je diplomirala sviranje harfe na državnom konzervatoriju, lijepa i naizgled plaha Tandogan zakoračila je u svijet glume pomoću uloge u seriji „Moja ruža“, a turski gledatelji su je zapazili tek u seriji „Progonjena ljubav“ u kojoj je utjelovila lik lijepe Dilan, djevojke po kojoj je mnogi i danas pamte.

Asli je s veseljem pristala glumiti Kenanovu neprežaljenu ljubav i  stvaralačku muzu Lamiju, prepoznavši se djelomično u samom liku.

Njezin najpoznatiji film je „Nasinik“iz 2007. godine, u kojem je glumila s Kenanom Imirzaliogluom.

Filmografija:

Kapalicarsi (2009)
Dudaktan kalbe (2007)
For Love and Honor (2007)
Dicle (2007)
29-30 (2006)
Aska surgun (2005)
Gulum (2003)
Kursun yarasi (2003)

Komentari