Aylin Mujica - Sapunice | Sapunice
Aylin_Mujica

Aylin Mujica

Rođendan: 24. 11. 1974.

Znak: Strijelac

Aylin Mujica je kubanska glumica, model i baletna plesačica rođena 24.11.1974. godine u Havani.

Mujica je karijeru započela manekenstvom u dobi od 13. godina. Pozirala je naga za Španjolski magazin “Interviu” , a njezine slike izašle su i u sexy magazinu “H para Hombres”. Pojavljivala se i u brojnim Meksičkim televizijskim show-ima uključujući i “TV Azteca’s morning weekend TV Show Tempranito”.

2006. godine počinje raditi  za produkcijsku kuću Telemundo ulogom u seriji “Marina”. Trebala je nastupiti i u seriji “Pecados Ajenos” ali je izbačena iz serije prije početka snimanja. Zamjenjena je glumicom Catharine Siachogue.

Aylin trenutno glumi Lorenu u seriji “Sin Senos no hay Paraiso” Telemundu planira svoju zvijezdu ubaciti u novu seriju koju planiraju plasirati 2008, godine. U seriji  uz Mujicu glume i : Rolando Fernandez, Joshua Mintz, Juan Delgado i Ana Vazquez kao posebna gošća.

Udana je za televizijskog producenta Alejandro Gavira, s kojim trenutno živi u Mexico Cityu.

Filmografija:

Aurora (2010)
Ninos ricos, pobres padres (2009)
Sin senos no hay paraiso (2008)
Premios Billboard de la musica latina (2008)
Marina (2006)
Mi amor secreto (2006)
Top Models (2005)
Bailando por un millon (2005)
La Heredera (2004)
Agua y aceite (2002)
Lo que callamos las mujeres (2001)

Hablame de amor (1999)
Yacaranday (1998)
Senora (1998)
Tempranito (1998)
Mi generacion (1997)
Cancion de amor (1996)
La Duena (1995)
Los Complices del infierno (1995)
El Jinete de acero (1994)

Komentari