Azela Robinson - Sapunice | Sapunice
Azela-Robinson-Dolores

Azela Robinson

Rođendan: 26. 8. 1965.

Znak: Djevica

Azela Robinson je britanska glumica rođena 26.8.1965. godine u Londonu. Puno ime joj je Azela Jacqueline Robinson Canedo. Otac joj je englez a majka meksikanka. 1983. godine završava studij glume u londonu. Dobitnica je nagrada za najbolju sporednu ulogu 1995., 1998. i 2000. godine. Razvedena je od Roberto Ballesterosa s kojim ima sina Alexandera.

Filmografija:

Mundo de fieras (2006)
Contra viento y marea (2005)
El Corrido de Luis Pulido (2004)
Bajo la misma piel (2003)
La Otra (2002)
Espejo retrovisor (2002)
El Manantial (2001)
Mi destino eres tú (2000)
Mujer, casos de la vida real (2000)

Para matar al presidente (1999)
Laberintos de pasión (1999)
Carmela la Michoacana (1998)
Soy el jefe de jefes (1998)
Por tu culpa (1998)
La Usurpadora (1998)
El Aguinaldo (1997)
El Sexenio de la muerte (1997)
El Gato de la sierra (1997)
Canaveral de pasiones (1996)
La Risa en vacaciones 6 (1995)
Suenos de muerte (1995)
Pobre nina rica (1995)
Los Talacheros (1995)
El Trono del infierno (1994)
La Risa en vacaciones 4 (1994)
La Risa en vacaciones 5 (1994)
El aguila real (1994)
Trampa de hielo (1994)
Atrapados en la venganza (1994)
Las Pasiones del poder (1994)
Un Indio quiere llorar (1994)
Suerte en la vida (La Lotería III) (1994)
Dama de noche (1993)
Yo no la mate (1993)
Yo hice a Roque III (1993)
El Salario de la muerte (1993)
Por error (1993)
Apocalipsis infernal (1993)
Entre el amor y la muerte (1993)
La Mula (1992)
La Furia de un vengador (1992)
La Dama y el judicial (1992)
Dos fuerzas (1992)
Dos nacos en el planeta de las mujeres (1991)
Matenme porque me muero! (1991)
Fin de semana en Garibaldi (1991)
El Ninja mexicano (1991)
Mujer de cabaret (1991)
El Extensionista (1991)
Alarido del terror (1991)
Escuadrón suicida (1991)
El Bizcocho del Panadero (1991)
Judicial pero honrado (1991)
Sabueso (1991)
Isla para tres (1991)
Investigador privado... muy privado (1990)
Sor batalla (1990)
La Mujer judicial (1990)
Dos rateros de altura (1990)
Los Cuates del Pirruris (1990)
Los Fugitivos (1990)
Marcados por el destino (1990)
Agua roja (1990)
Traficantes del vicio (1990)
Reportaje sangriento (1990)

Komentari