Barry Watson - Sapunice | Sapunice
Barry-Watson

Barry Watson

Rođendan: 23. 4. 1974.

Znak: Bik

Barry Watson je kanadski glumac rođen 23.04.1974. godine u  Michiganu.

Barry je svoju glumačku karijeru započeo rano, a već s 15 godina glumio je u seriji “Naši najbolji dani.”  

Glumio je i u seriji Aarona Spelling “Malibu Shores”, a zanimljiv je podatak da ga je Aaronova kći Tori Spelling upoznala s njegovom ženom Laura Payne-Gabriel.

Barry je poznat po ulozi Matta Camdena u seriji “U sedmom nebu”, a sam je i režirao nekoliko epizoda te serije. U njegov televizijski opus ubraja se i glavna uloga u seriji “What About Brian”.

Filmografija:

Samantha Who? (2007)
What About Brian (2006)
Boogeyman (2005)
Love on the Side (2004)
Sorority Boys (2002)
When Strangers Appear (2001)

Teaching Mrs. Tingle (1999)
7th Heaven (1996)
Malibu Shores (1996)
Nash Bridges (1996)
Co-ed Call Girl (1996)  
Baywatch (1996)
Sister, Sister (1995)
The Nanny (1994)
Attack of the 50 Ft. Woman (1993)  
Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (1993)
Days of Our Lives (1990)

Komentari