Ben Weber - Sapunice | Sapunice
Ben-Weber-2

Ben Weber

Rođendan: 14. 5. 1972.

Znak: Bik

Ben Weber je američki glumac rođen 14.5.1972. godine u gradu Bellinghamu (Washington).

Ben je diplomirao engleski na studiju NYU 1994. i počeo karijeru radeći kao stand-up komičar u New Yorku sredinom 90-tih.

Ben je poznat po svom radu kao filmski glumac (Kissing Jessica Stein, The Broken Hearts Club, Gunshy, Twister) i televizijski glumac (Six Feet Under, Miss Match, Sex And the City, Law And Order).

Ben je također pisac i režiser; njegov kratak film, Little Red Light, u kojem glumi sa Jean Louisom Kelly, prikazanom na filmskim festivalima u 2003., osvijio je nagradu publike na Santa Monica Film Festivalu. Nadolazeći projekti mu uključuju uloge nezavisnom filmu Pursuit of Happiness te u kratkom filmu Fast Cars And Babies.

Od 21.10. 2000. godine oženjen je sa Karom Weber i provodi koliko može vremena surfajući i u društvu svog spasilačkog psa, Bella.

Filmografija:

Look (2007)
Medium (2007)
The Christmas Card (2006)
The West Wing (2005)
ER (2005)
Coach Carter (2005)
King of the Corner (2004)
Everwood (2003)
Miss Match (2003)
Fast Cars And Babies (2003)
Six Feet Under (2003)
Little Red Light (2003)
Kissing Jessica Stein (2001)
Law And Order (2001)
Gun Shy (2000)
The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy (2000)

Giving It Up (1999)
Sex and the City (1998)
The Mirror Has Two Faces (1996)
Twister (1996)

Komentari