Bennu Yildirimlar - Sapunice | Sapunice
Bennu_Yildirimlar

Bennu Yildirimlar

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Bennu je turska glumica rođena 1969. godine.

Diplomirala je na Sveučilištu u Istanbulu. 

Dobitnica je mnogobrojnih nagrada među kojima i nagrada Ankara film Festivala 1994. godine, zatim 1996. godine nagrada Bedia Muvahhit, Sadri Alisik  2006. godine te 2008. godine nagrada TV Yildizlari Yarismasi.

Filmografija:

Kars oykuleri (2010)
Gökten 3 elma dustu (2008)
Yaprak dokumü (2006)
The Net 2.0 (2006)
Kabuslar evi (2006)
Aynalar (2004)
Sapkadan babam cikti (2003)
Uzgunum Leyla (2002)

Kaç para kac (1999)
Olumun el yazisi (1999)
Eski fotograflar (1998)
Gece, melek ve bizim cocuklar (1994)
Agri'ya donüs (1994)
Super Baba (1993)
Ada'da son gece (1992)

Komentari