Bernie Paz - Sapunice | Sapunice
Bernie_Paz

Bernie Paz

Rođendan: 5. 7. 1968.

Znak: Rak

Bernie Paz je peruanski glumac rođen 05.07.1968. godine u Limi.

Puno ime mu je Bernardo Paz-Soldan.

Bernie se već od početka glumačke karijere orijentirao prema telenovelama. Prvu važniju ulogu ipak ostvaruje u Zemlji strasti (Tierra de pasiones) 2006. godine, u kojoj je glumio sa Gabrielom Spanic. S istom protogonisticom trenutno glumi u svojoj najvažnijoj roli – Alejandra Mirandu u telenoveli Emperatriz.

Bernie je oženjen za peruansku TV-glumicu Shirley Budge i imaju kći Mirandu. Par trenutno živi u Miamiju.

Filmografija:

Emperatriz (2011)
Lalola (2011)
Condesa por amor (2010)
Mujer comprada (2009)
Amas de casa desesperadas (2008)
Mi adorada Malena (2007)
Acorralada (2007)
Decisiones (2007)
Tierra de pasiones (2006)
El pasado no perdona (2005)
Milagros (2005)
Angel rebelde (2004)
El destino no tiene favoritos (2003)
Todo sobre Camila (2003)
Soledad (2001)
Vidas prestadas (2000)
Maria Rosa, buscame una esposa (2000)

Komentari