Berrak Tuzunatac - Sapunice | Sapunice
Berrak-Tuzunatac

Berrak Tuzunatac

Rođendan: 2. 11. 1984.

Znak: Škorpion

Berrak Tuzunatac je turska glumica i model rođena je 02.11.1984. godine u Jalovi.

U Istanbul se doselila 1995. godine kako bi se što kvalitetnije školovala. Na studij je krenula 2004. godine na Istanbulskom Sveučilištu, smjer poslovna administracija (na kraju i diplomirala).

Radila je kao voditeljica jedne emisije na televizijskom kanalu Number One TV. Manekenskom karijerom počela se baviti tijekom studija, a nedugo kasnije se upisala na tečaj glume u „BKM radionici“.

Glumački debi ostvarila je 2005. godine u televizijskoj mini seriji „Krug života“, a 2006. godine odigrala je svoju prvu veliku ulogu u kriminalističkom filmu „Razbijena duša“.

Njezin dolazak u Ezelovu ekipu podržao je i Kenan Imirzalioglu, koji je prošle godine s njom glumio u filmu „Vražja zamka“, a turski mediji već nagađaju da se između njih dvoje stvorilo nešto više od prijateljstva. Također su je povezivali s bivšim turskim nogometašem Ilhanom Mansizom.

Filmografija:

Bir Avuc Deniz (2011)
Ezel (2010)
Ejder kapani (2010)
Kiskanmak (2009)
Bu kalp seni unutur mu? (2009)
Elveda Rumeli (2007)
Affedilmeyen (2007)
Beyzanin kadinlari (2006)
Organize isler (2005)
Odunc hayat (2005)

Komentari