Billy Lush - Sapunice | Sapunice
Billy-Lush

Billy Lush

Rođendan: 30. 11. 1981.

Znak: Strijelac

Billy Lush je američki glumac rođen 30.11.1981. godine u Connecticutu.

Gostovao je u serijama ‘Zakon i red’,’Dva metra pod zemljom’ i ‘Hack’. U Lushev filmski opus spadaju filmovi ‘Beautiful Dreamer’ s Jamesom Dentonom, ‘Ar’, ‘Ljubav je tamo gdje si tu’ u kojem je glumio s Rachael Leigh Cook i Val Kilmerom.

Lush je glumio i na daskama koje život znače u predstavama ‘Entertaining Mr. Sloane,’ ‘Scrawl’, ‘Leaving My Apartment’, ‘Cityscapes’ i ‘Communion’.

Filmografija:

Madso's War (2009)
Norman (2009)
Trauma (2009)
Cold Case (2009)
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)
CSI: Crime Scene Investigation (2008)
Generation Kill (7 episodes, 2008)
Mercenary (2008)
The Black Donnellys (2007)
One Night (2007)
Reign of the Gargoyles (2007)
Arc (2006)
Beautiful Dreamer (2006)
Huff (2006)
Six Feet Under (2005)
ER (2005)
Without a Trace (2005)
Clubhouse (2004)
A Million Miles to Sunshine (2004)
Stateside (2004)
Soleado (2004)
Law And Order: Criminal Intent (2003)
Law And Order: Special Victims Unit (2002)
Flights (2002)
Hack (2002)

Komentari