Bonnie Somerville - Sapunice | Sapunice
Bonnie_Somerville

Bonnie Somerville

Rođendan: 24. 2. 1974.

Znak: Ribe

Bonnie Somerville je američka glumica rođena 24.2.1974. godine u Brooklynu.

Bonnie je odrasla u Brooklynu i studirala je mjuzikl u Bostonu. Karijeru je započela kao glazbenica u New Yorku, pjevala je u nekoliko bendova, a zatim radila kao model. Ubrzo se preselila u LA kako bi se bavila glumom.

Prvu ulogu odigrala je u seriji “Beverly Hills”, a “Shake, Rattle and Roll” otvorila joj je vrata prema vrhu. Nakon značajnijih uloga u serijama, glumila je na velikom ekranu u filmovima “Crime and Punishment in Suburbia”, “Začaran”, Spider-Man 2″, “Without a Paddle” i dr. Napisala je i otpjevala pjesmu “Winding Rode” 2004. godine za soundtrack Braffovog nezavisnog filma “Garden State”.

Filmografija:

The Ugly Truth (2009)
Shades of Ray (2008)
Cashmere Mafia (2007)
Wedding Wars (2006)
Kitchen Confidential (2006)
Jump (2006)
The Danny Comden Project (2006)
NYPD Blue (2004)
Without a Paddle (2004)
Spider-Man 2 (2004)
The O.C. (2003)
The Twilight Zone (2003)
In-Laws (2003)
Jack"s House (2003)
Friends (2002)
Grosse Pointe (2001)
This Could Work (2001)
Count Me In (2001)
Tikiville (2001)
Bedazzled (2000)
Crime and Punishment in Suburbia (2000)
Sleep Easy, Hutch Rimes (2000)

Shake, Rattle and Roll: An American Love Story (1999)
Beverly Hills, 90210 (1999)

Komentari