Bruno Gagliasso - Sapunice | Sapunice
Bruno-Gagliasso

Bruno Gagliasso

Rođendan: 13. 4. 1982.

Znak: Ovan

Bruno Gagliasso je brazilski glumac Bruno Gagliasso rođen 13.4.1982 u gradu Rio de Janeiru.

Puno ime mu je Bruno Gagliasso Marques, nadimak Bruninho a visok je 173 cm.

Roditelji su mu Lucia Gagliasso i  Paulo Cesar Marques, a posinak Fernando Jose Ferreira. Sestra mu se zove Paula, stariji brat Thiago je također glumac. Bruno je rođen na isti dan kao glumica Thais Fersoza, njegova bivša djevojka.

19.08.2006. godine oženio se glumicom Camiloma Rodrigues. Ljubav se rodila na setu američke sapunice o Glory Perez, gdje Camila glumi Mari, a Bruno utjelovljuje Juniora. Među gostima na njegovu vjenčanju,bili su glumci: Daniel de Oliveira, Susana Vieira, Murilo Benicio, Fernanda Paes Leme, Marcelo Serrado, Marcello Novaes, Marcelo Faria i Silvia Buarque.

Njegov kazališni prvijenac, bio je u predstavi Os Meninos da Rua (2001. godine).

Uživa u igranju nogometa na pijesku, a omiljeni filmovi su mu Shakespeare in Love i Schindler’s List.

Filmografija:

Babilônia (2015)
Merciless (2013)
Isolados (2014)
Mato Sem Cachorro (2013)
Precious Pearl (2013)
DES. (2012)
As Brasileiras (2012)
220 Volts (2012)
Cordel Encantado (2011)
Passione (2010)
Caminho das Índias (2009)
Ciranda de Pedra (2008)
Paraiso Tropical (2007)
Sinha Moca (2006)
America (2005)
Celebridade (2003)
A Casa das Sete Mulheres (2003)
As Vozes da Verdade (2002)
As Filhas da Mae (2001)
Chiquititas Brasil (2000)

Voce Decide (1999)
Malhacao (1995)

Komentari