Burcu Kara - Sapunice | Sapunice
Burcu-Kara

Burcu Kara

Rođendan: 1. 3. 1980.

Znak: Ribe

Burcu Kara je turska glumica rođena 01.03.1980. godine u Bursi.

2000. godine je diplomirala ekonomiju na sveučilištu u Anatoliju. Nakon toga uzima instrukcije iz dikcije i govora, a 2002. godine započinje karijeru kao voditeljica vijesti na Kanal D. Nakon toga uzima i satove glume i pjevanja i uskoro dobiva prvu ulogu u TV seriji Haziran gecesi.

Burcu je ostvarila nekoliko uloga u turskim serijama, a zadnji veliki projekt joj je uloga u filmu ‘Romantik comedic’ iz 2010. godine.

Filmografija:

Milat (2015)
Romantik Komedi 2: Bekarliga Veda (2013)
Romantik comedic (2010)
Maskeli balo (2009)
Elveda derken (2007)
Dunyayi Kurtaran Adam'in oglu (2006)
O simdi mahkum (2005)
Haziran gecesi (2004)

Komentari