Camila Morgado - Sapunice | Sapunice
Camila-Morgado-May

Camila Morgado

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Brazilska glumica rođena je 12. 4. 1975. u Rio de Janeiru. Puno ime joj je Camila Ribeiro da Silva. Prije pojavljivanja na TV-u u seriji “A Casa das Sete Mulheres”, radila je u kazalištu najčešće sa redateljem Geraldom Thomasom.

Za sebe kaže da je netipična jer ima dječije lice i duboki glas, što ljudi dosta teško prihvaćaju.

Obožava vožnju biciklom, a omiljeni film joj je Kubrickova “2001., svemirska odiseja”.

Filmografija:

JK (2006)
America (2005)
Olga (2004)
Um Ss Coracao (2004)
A Casa das Sete Mulheres (2003)  

Komentari