Cansu Dere - Sapunice | Sapunice
Cansu-Dere

Cansu Dere

Rođendan: 4. 10. 1980.

Znak: Vaga

Cansu Dere je turska glumica i model rođena 04.10.1980. godine u Ankari.

Školovala se u Izmiru, a završila je i Sveučilište za arheologiju u Istanbulu.

Bila je Miss Turske 2000. godine, no turska vlada joj je zabranila odlazak na finalni izbor, jer se održavao na Cipru u grčkom dijelu Nicosie. Kao model, nosila je revije najpoznatijih turskih modnih dizajnera kao što su Hakan Yildirim, Cengiz Abazoglu, Umit Unal, Arzu Kaprol i Ozlem Suer, a i nastupila je i na nekoliko modnih revija u Parizu 2002. i 2003. godine.

U glumačkoj karijeri ostvarila je nekoliko protogonističkih uloga u serijama Sila, Guz Yangini, Metro Palas i Ezel, te u filmovima Son Osmanlı Yandım Ali i Acı Ask.

Filmografija:

Yahsi bati (2010)
Ezel (2009)
Aci ask (2009)
Sila (2006)
Son osmanli yandim ali (2006)
Kabuslar Evi (2006)
Guz Yangini (2005)
Alacakaranlik (2005)
Metro palas (2004)

Komentari