Carmen Becerra - Sapunice | Sapunice
Carmen_Becerra

Carmen Becerra

Rođendan: 7. 12. 1971.

Znak: Strijelac

Carmen Becerra, je meksička glumica rođena 7.12.1971. godine u Toluci.

Kao dijete voljela je glumiti u školskim predstavama pa je i u kasnijoj dobi nastavila ali u ameterskim kazalištima. Nakon završetka studija prolazi prijemni ispit za upis na Centro de educacion artistica de Televisa, koji je pohađala tri godine. Tu spoznaje koliko voli glumu i u eksperimentalnom programu kazališta postiže svoje prve uspjehe.

Carmen je popularnost stekla ulogom u sapunici Salome 2001. godine u kojoj glumi sa Edith Gonzales. Zvijezdani status doživljava serijom Tu historia de amor  u kojoj glumi zajedno sa Angelicom Mariom i Juanom Ferrara. 2005. godine dobiva ulogu u seriji Apuesto por un amor i po prvi put glumi negativku. Serija, a posebno njezin lik , stekli su toliku popularnost da i u sljedećoj telenoveli Amar sin limites glumi negativku.

2008. godine zajedno sa Anom Layevskom tumači lik Sare de la Cruz, sanjara i borca za pravdu, u telenoveli Querida enemiga.

Filmografija:

Querida enemiga (2008)
Amar sin limites (2006)
Mujer, casos de la vida real (2006)
Apuesta por un amor (2005)
Amar otra vez (2004)
Tu historia de amor (2003)
Salome (2002)
Que nos pasa? (1998)

Komentari