Catherine Bell - Sapunice | Sapunice
Catherine-Bell

Catherine Bell

Rođendan: 14. 8. 1968.

Znak: Lav

Catherine Bell je britanska glumica rođena 14.08.1968. godine u Londonu.

Puno ime joj je Catherine Lisa Bell i visoka je 178 cm. Catherine Bell je rođena u Londonu, ali se u dobi od dvije godine preselila u Los Angeles. Za vrijeme studija biokemijskog inženjeringa na UCLA-u, ova lijepa glumica radila je kao fotomodel.

U njen televizijski opus spada film Still Small Voices, mini serija The Triangle. Catherine je glumila i u seriji J.A.G. i to punih devet sezona, a pojavila se i u seriji Zakon i red. Glumila je i u filmu Men of War s Dolphom Lundgrenom.

Catherine živi u blizini Los Angelesa sa mužem Adamom Beasonom i kćeri Gemmom.

Filmografija:

The Good Witchs Garden (2009)
The Good Witch (2008)
Army Wives (2007)
Evan Almighty (2007)
Still Small Voices (2007)
Law And Order: Special Victims Unit (2006)
Threshold (2006)
Company Town (2006)
Sci Fi Inside: The Triangle (2005)
The Triangle (2005)
Babak And Friends: A First Norooz (2005)
Waking the Dead (2003)
Bruce Almighty (2003)

The Time Shifters (1999)
Cab to Canada (1998)
Black Thunder (1998)
Sin City Spectacular (1997)
Crash Dive (1997)
Hercules: The Legendary Journeys (1997)
JAG (1996)
Hot Line (1996)
Hotline Volume 3 (1996) (V)
The Naked Truth (1995)
Friends (1995)
Alien Nation: Body and Soul (1995)
Vanishing Son (1995)
Men of War (1994)
Dream On (1994)
Mother of the Bride (1993)

Komentari