Catherine Siachoque - Sapunice | Sapunice
Catherine-Siachoque

Catherine Siachoque

Rođendan: 21. 1. 1972.

Znak: Jarac

Maria Alexandra Catherine Siachoque je kolumbijska filmska i televizijska glumica najpoznatija po ulogama u telenovelama španjolskog govornog područja, rođena 21.01.1972. godine u Bogoti.

Maria je kćer Felixa Siachoquea i Blance Gaete a odrasla je u obitelji u kojoj se njegovao ples pa se od malih nogu bavila plesom. Kada se ozbiljnije počela baviti glumom redovito je dobilvala uloge odmetnika. Tako je Maria postala najpoznatija glumica odmetnika u povijesti telenovela.

Glumila je u nizu telelnovela a u zadnje se vrijeme pojavljivala u Telemundovim telelnovelama kao što su “Pecados Ajenos”, “Tierra de Pasiones”, “Te Voy a Ensenar a Querer”, “La Venganza”, “Amantes del Desierto”. Kako su se uloge redale tako je i rasla njena popularnost. Nakon mnogo godina glumeći isključivo likove odmetnika Maria dobiva vodeću ulogu Done Hilde de Santane u Telemundovoj telenoveli “Sin Senos no hay Paraiso”.

Udana je za Argentinskog glumca Miguela Varonia s kojim je surađivala na serijama “Las juanas” (1997), “La sombra del arco iris” (1998), “Te voy a ensenar a querer” (2004) i “Sin Senos No hay Paraiso” (2008-2009). Bavi se i plesom a omiljena hrana joj je Sushi.

Filmografija:

Reina de corazones (2014)
La casa de al lado (2011)
Donde esta Elisa? (2010)
Sin senos no hay paraiso (2008)
Pecados ajenos (2007)
Tierra de pasiones (2006)
Decisiones (2005)
Te voy a ensenar a querer (2004)
La venganza (2002)
Amantes del desierto (2001)
La guerra de las Rosas (1999)
La sombra del arco iris (1998)
Las juanas (1997)
La sombra del deseo (1996)
Sobrevivir (1995)
Mambo (1994)

Komentari