Cesar Evora - Sapunice | Sapunice
Cesar-Evora-Gabriel

Cesar Evora

Rođendan: 4. 11. 1959.

Znak: Škorpion

Cesar Evora je kubanski glumac rođen 4.11.1959. godine u Havani. Puno ime mu je Cesar Evora Diaz. Iako je vrhunski glumac, sa velikim uspjehom iza sebe, to ga nije zadovoljavalo u potpunosti, pa je upisao dvogodišnji studij režije na “Escuela Internacional de Cine y TV”. No ipak, nije se ostavio glume, nego je naprotiv razvio dugu i uspješnu karijeru u Kubi i Meksiku. zadnje dvije godine živi u Meksiku, gdje je potpisao ekskluzivni ugovor sa TV kućom Univision Network. Oženjen je sa Vivian s kojom ima troje djece – Rafaela, Marianu i Carlu.  

Filmografija:

Amor bravio (2012)
Abismo de pasion (2012)
El Encanto del Aguila (2011)
Triunfo del amor (2011)
Llena de amor (2010)
Tropico de Sangre (2010)
En nombre del amor (2009)
Al diablo con los guapos (2007)
Amor sin maquillaje (2007)
La madrastra (2005)
Yo amo a Juan Querendon (2007)
Mundo de fieras (2006)
La Madrastra (2005)
La Esposa virgen (2005)
Mariana de la noche (2003)
Así son ellas (2002)
Entre el amor y el odio (2002)
El Manantial (2001)
Abrazame muy fuerte (2000)

Laberintos de pasion (1999)
El Privilegio de amar (1998))
Gente bien (1997)
Que hora es? (1996)
Si Dios me quita la vida (1996)
Luz Clarita (1996)
Canaveral de pasiones (1996)
Agujetas de color de rosa (1994)
Corazón salvaje (1993)
Gertrudis Bocanegra (1992)
Laura (1990)
Adriana (1990)


La Bella del Alhambra (1989)
Barrio negro (1989)
Capablanca (1987)
Un Hombre de exito (1985)
Una Novia para David (1985)
Habanera (1984)
Amada (1983)
Cecilia (1982)

Komentari