Charlotta Natoli - Sapunice | Sapunice

Charlotta Natoli

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Talijanska glumica kći je poznatog talijanskog glumca Piera Natolia. U drugoj sezoni serije, “Distretto di Polizia”, pogibija lika Angele Rivalte u seriji je izazvala takav šok kod gledatelja, da su producenti morali ubaciti lik Angelinog duha u treću sezonu serijala.

Filmografija:

Sex Traffic (2004)
Cuore contro cuore (2004)
Gli Insoliti ignoti (2003)
Distretto di polizia 3 (2002)
La Verita, vi prego, sull'amore (2001)
Caruso, zero in condotta (2001)
Distretto di polizia 2 (2001)
Distretto di polizia 1 (2000)

Una Farfalla nel cuore (1999)
La Vera madre (1999)
Primo cittadino (1998)
Les Clients d'Avrenos (1996)
Compagni di branco (1996)
Un Inverno freddo freddo (1996)
L'Estate di Bobby Charlton (1995)
Carogne (1995)
Ladri di cinema (1994)
Miracolo italiano (1994)
Tuffo, Il (1993)
Le Amiche del cuore (1992)

Chi c'e c'e (1987)
Con... fusione (1980)  

Komentari