Christian Meier - Sapunice | Sapunice
christian_meier

Christian Meier

Rođendan: 23. 6. 1970.

Znak: Rak

Christian Meier je peruanski glumac rođen 23.6.1970. godine u gradu San Isidro.

Puno ime mu je Christian Meier Zender.

Najmlađi od četvoro braće, Christian je sin Antonia Meiera, poslovnog čovjeka i Gladys Zender, miss Universe Perua 1957. godine. U djetinjstvu se bavio glazbom te svirao u bendu.

Diplomirao je grafički dizajn, a kada se njegova rock skupina ‘Arena Hash’ raspala, Christian se okušao i kao glumac. Glumačku karijeru započinje 1993. godine u showu “El Angel Vengador”.

Glumio je u telenoveli ‘Gorrion’ gdje je upoznao majku svoje troje djece Marisol Aguirre. Njegov prvi solo album zasjeo je na prvo mjesto radio postaja u Peruu. No rastao se od žene što nije ugrozilo njihovo prijateljstvo.

Hrvatskoj publici poznat je po ulogama u telenovelama ‘Oluja’ te ‘Luna, princeza s Kariba’.

Filmografija:

Dona Barbara (2008)
Valentino y el clan del can (2008)
Zorro: La espada y la rosa (2007)
La Mujer de mi hermano, (2005)
La Tormenta (2005)
La Luna, la heredera (2004)
Luciana y Nicolas (2003)
Un Marciano llamado deseo (2003)
Amores querer con alevosía (2001)
Lo que es el amor (2001)
Ciudad de M (2000)

Isabella (1999)
Me muero por tí (1999)
Luz Maria (1998)
No se lo digas a nadie (1998)
Escandalo (1997)
La Noche (1996)
Obsesion (1996)
Malicia (1995)
Gorrion (1994)
Watchers III (1994)

Komentari