Christopher Uckermann - Sapunice | Sapunice
Christopher_Uckermann2

Christopher Uckermann

Rođendan: 21. 10. 1986.

Znak: Vaga

Christopher Uckermann je meksički glumac i pjevač rođen 21.10.1986. godine u Mexicu.

Christopher je započeo karijeru kada je imao samo 3 godine reklamirajući proizvode na televiziji.

Prvu ulogu ostvario je  je u uspješnoj telenoveli El Diario de Daniela 1999. godine. Kasnije glumi u seriji Amigos X Siempre 2000. i Aventuras en el tiempo 2001. za koju je ujedno skladao i glavnu glazbenu temu.

Ulogu života ostvaruje 2004. godine u telenoveli Rebelde glumeći Diega Busamante, studenta prestižne škole koji sanja da postane glazbenik. Uspjeh serije je bio takav da je ekipa sa serije osnovala band RBD i postigla međunarodni uspjeh.

2005. godine pokreće tvrtku za distribuciju nakita i privjesaka, koji nose glumci u telenoveli.

Filmografija:

Kdabra (2009)
Verano de amor (2009)
MTV tourismo (2007)
RBD: La familia (2007)
Rebelde (2004)
La Energia de Sonricslandia (2005)
Aventuras en el tiempo (2001)
Amigos X siempre (2000)
El Diario de Daniela (1999)

Komentari