Cristina Lilley - Sapunice | Sapunice
Cristina-Lilley

Cristina Lilley

Rođendan: 31. 8. 1963.

Znak: Djevica

Cristina Lilley je američka glumica rođena je 31.8.1963. godine u New Yorku.

Kao trogodišnje dijete seli s roditeljima u Kolumbiju. Prije nego što se počela profesionalno baviti glumom, Kristina je studirala biologiju.

Najpoznatija je po brojnim ulogama u sapunicama na španjolskom jeziku, s obzirom na to da tečno govori i španjolski i engleski.

Filmografija:

The Whole Truth (2009)
Dame chocolate (2007)
La tormenta (2005)
Rosario Tijeras (2005)
Decisiones (2005)
La mujer en el espejo (2004)
Pasion de gavilanes (2003-2004)

Dios se lo pague (1997)
La otra mitad del sol (1996)
Copas amargas (1996)
Las ejecutivas (1996)
Pasiones secretas (1994)
Senora Isabel (1993)
La casa de las dos palmas
Sangre de lobos (1991)

Azucar (1989)

Komentari