Debora Falabella - Sapunice | Sapunice
Debora-Falabella

Debora Falabella

Rođendan: 22. 2. 1979.

Znak: Ribe

Debora Falabella brazilska je glumica rođena 22.2.1979. godine u gradu Belo Horizonte (Minas Gerais).

Puno ime joj je Debora Lima Falabella.

Debora je odrastala kao kći pjesnika i dramaturga, uz operu, kazalište i kina. Mlađa sestra joj je Cynthia Falabella. Do 12. godine, već je u amatrerskom kazalištu Belo Horizonte. Karijeru započinje sa 15 godina u kazalištu, kada je glumila profesionalnu dječju ulogu, u zboru Flicts of Ziraldo.

U osamnaestoj, Upisuje studij marketinga, gdje je ostala samo godinu dana. Tada odlučuje nastaviti karijeru ulogama u TV produkciji (za Net Globe) 1999. prolazi audiciju za ulogu u sapunici SBT-a Chiquititas Brasil. To joj otvara vrata za nove uloge u svijetu telenovela, a najveće dostignuće postiže ulogom u Sinha Moca 2006. godine.

Njen suprug Eduardo (Chucky) Hypolitho s kojim je u braku od 14.05.2005, je gitarist brazilske rock skupine Forgotten Boys, koji izvode pjesme na engleskom i portugalskom.

Filmografija:

Dupla Identidade (2014)
Avenida Brasil (2012)
Homens de Bem (2011)
A Mulher Invisível (2011)
Meu País (2011)
Escrito nas Estrelas (2010)
Ti Ti Ti (2010)
Som e Fúria (2009)
Doceamargo (2009)
Quarto 38 (2008)
La dolorosa (2008)
Duas Caras (2007)
Primo Basilio (2007)
Sinha Moca (2006)
5 Mentiras (2006)
JK (2006)
Senhora do Destino (2004)
A Dona da Historia (2004)
Cazuza - O Tempo Nao Para (2004)
Um So Coracao (2004)
Lisbela e o Prisioneiro (2003)
Agora E Que Sao Elas (2003)
Dois Perdidos Numa Noite Suja (2002)
O Clone (2001)
Um Anjo Caiu do Ceu (2001)
Francoise (2001)
Chiquititas Brasil (2000)

Malhacao (1998)

Komentari