Deborah Secco - Sapunice | Sapunice
Deborah-Secco-Sol-de-Olive

Deborah Secco

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Brazilska glumica rođena je 26. 11. 1979. u Rio de Janeiru. Puno ime joj je Deborah Fialho Secco. Na leđima, između ramena ima tetovažu sa rječima molitve: “Livrai-nos de todo mal, amem” (Izbavi nas od zla, amen).

U vezi je sa pjevačem Marcelom Falcaom, vođom rock-benda “O Rappa”.

Dva puta je pozirala za Brazilski Playboy.

Filmografija:

Pe na Jaca (2006)
America (2005)
Meu Tio Matou um Cara (2005)
Casseta & Planeta Urgente (2004)
Celebridade (2004)
Tudo Isto e Fado (2004)
A Cartomante (2004)
Casseta e Planeta: A Taca do Mundo e Nossa (2003)
Xuxa e os Duendes 2 - No caminho das Fadas (2002)
O Beijo do Vampiro (2002)
Os Normais (2002)
Brava Gente (2002)
Caramuru - A Invencao do Brasil (2001)
A Padroeira (2001)
Lacos de Família (2000)
A Invencao do Brasil (2000)

Suave Veneno (1999)
Era Uma Vez (1998)
Zaza (1997)
Vira Lata (1996)
A Proxima Vítima (1995)
Confissoes de Adolescente (1994)
Contos de Verao (1993)
Voce Decide (1992)
Escolinhazinha do Professor Raimundo (1992)
Mico Preto (1990)  

Komentari