Deniz Cakir - Sapunice | Sapunice
Deniz_Cakir

Deniz Cakir

Rođendan: 31. 12. 1982.

Znak: Jarac

Deniz je turska glumica rođena 31.12.1982. godine u Ankari.

Diplomirala je na Odsjeku za kazališnu umjetnost. Snimila je i nekoliko reklama te radila u kazalištu i na radiju.  Ova glumica je 2008. godine posudila svoj glas u turskoj inačici crtanog filma ‘Kung fu panda’.

Filmografija:

Ya Sonra? (2011)
|Iron Man 2 (2010)
Nasılsın? (2009)
40 (2009)
The Simpsons: Movie (2008)
Iron Man (2008)
Donkey Xote (2008)    
Kung Fu Panda (2008)
Yaprak dokumu (2006)
Avrupa Yakası (2006)
Iste benim (2006)
Iki arada ask (2005)
Kadin isterse (2004)

Komentari