Dylan Walsh - Sapunice | Sapunice
Dylan-Walsh

Dylan Walsh

Rođendan: 17. 11. 1963.

Znak: Škorpion

Američki glumac rođen Dylan Walsh je 17.11.1963. u gradu Los Angelesu.

Puno ime mu je Charles Hunter Walsh.

Do desete godine, živio je u Južnoj africi, Indiji i Indoneziji, jer su roditelji radili u diplomaciji. Vrativši se u diplomirao je Engleski jezik na sveučilištu Virginia 1986. Nakon toga, odlazi u New York kako bi se profesionalno bavio glumom.

Dylan Walsh prvu ulogu odigrao je u obiteljskoj seriji CBS Schoolbreak Special u epizodi Soldier Boys, no tek mu je uloga u filmu Loverboy otvorila vrata uspjeha. Sestra Alison Walsh glumila je sporednu ulogu (konobarice) u filmu Play It to the Bone.

Od 10.10.2004. je u braku sa Joannom Going s kojom ima kći Stellu Haven Walsh, a 29.7.2003. razveo se od Melore Walters (s kojom je bio u braku od 20.3.1996. i ima sina Thomasa i kći Joannu)

Filmografija:

One Part Sugar (2007)
Law And Order: Special Victims Unit (2007)
The Lake House (2006)
Edmond (2005)
Antebody (2005)
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)
Everwood (2004)
More Than Meets the Eye: The Joan Brock Story (2003)
The Lone Ranger (2003)
Nip/Tuck (2003)
The Twilight Zone (2002)
Presidio Med (2002)
Blood Work (2002)
Jo (2002)
Par 6 (2002)
Power Play (2002)
We Were Soldiers (2002)
Jet Boy (2001)
Deadly Little Secrets (2001)

Legal Aid (1999) (TV)
Chapter Zero (1999)
Final Voyage (1999)
The Almost Perfect Bank Robbery (1998)
Brooklyn South (1998)
The Outer Limits (1998)
Men (1997) Teo Morrison
Divided by Hate (1997)
Changing Habits (1997)
Eden (1996)
Congo (1995)
Nobody's Fool (1994)
Radio Inside (1994)
Telling Secrets (1993)
Arctic Blue (1993)
Gabriel's Fire (1990)
Betsy's Wedding (1990)
Where the Heart Is (1990)

Chameleons (1989)
When We Were Young (1989)
Loverboy (1989)
Kate & Allie (1989)
CBS Schoolbreak Special (1984)

Komentari