Eduardo Santamarina - Sapunice | Sapunice
Eduardo_Santamarina

Eduardo Santamarina

Rođendan: 9. 7. 1968.

Znak: Rak

Eduardo Santamarina je meksički glumac rođen 9.7.1968. godine u Veracruzu.

Eduardo je glumio u mnogobrojnim telenovelama čak njih 20 među kojima su ‘Marisol’ i ‘Pobjeda ljubavi’.

Bio je u braku s Itati Cantoral te ima dvoje djece blizance Eduarda i Roberta Miguela. Hodao je i s glumicom Susanom González, a trenutno je  u braku s Mayrínom Villanuevom s kojom ima kćerku Juliju.

Filmografija:

Por ella soy Eva (2012)
Ni contigo ni sin ti (2011)
Triunfo del amor (2010)
Mujeres asesinas (2009)
It's Better If Gabriela Doesn't Die (2007)
Amor sin maquillaje (2007)
The Prettiest Ugly Girl (2007)
Yo amo a Juan Querendón (2007)
La sombra del sahuaro (2005)
Rubí... La descarada (2004)
Rubí (2004)
Velo de novia (2003)
Ya no los hacen como antes (2003)
Mama no te lo pierdas! (2003)
Amigas y rivales (2001)
El precio de tu amor (2000)
Cuento de Navidad (1999)
Serafín (1999)
Rencor apasionado (1998)
Salud, dinero y amor (1997)
Marisol (1996)
La antorcha encendida (1996)
La dueña (1995)
Mujer, casos de la vida real (1994)
Prisionera de amor (1994)
El vuelo del águila (1994)
Más allá del puente (1994)
De frente al sol (1992)
El abuelo y yo (1992)

Komentari