Elena Petrova - Sapunice | Sapunice
Elena_Petrova

Elena Petrova

Rođendan: 1. 11. 1975.

Znak: Škorpion

Elena Petrova je poznata bugarska filmska i kazališna glumica rođena 01.11.1975. godine u Sofiji.

Elena Petrova je diplomirala dramu u klasa “4 x C” kod Nikolaya Georgieva. zaposlena je u  kazalištu “Ivan Vazov”.

Zajedno s Dimitrom Pavlovim vodila je drugu sezoni showa “Ples zvijezdama” na bTV.

Udana je za Aristotelisa Fotilasa i imaju dvoje djece – Alexandera i Isabellu.

Filmografija:

  Stuklen dom (2010)
Magna Aura (2009)
Goodbye Hello (2005)
Morska sol  (2005)
Anastasiya Slutskaya (2003)
Patuvane kam Yerusalim (2003)
Don Kikhot vozvrashchaetsya (1996)
Kozijat rog (1994)
Granitza (1994)

Komentari