Elizabeth Gutierrez - Sapunice | Sapunice
Elizabeth-Gutierrez

Elizabeth Gutierrez

Rođendan: 1. 4. 1979.

Znak: Ovan

Elizabeth Gutierrez je američka glumica i model rođena 01.04.1979. godine u Los Angelesu.

Elizabeth je odrasla u velikoj obitelji i najmlađa je od šestero djece. Učestvovala je reality showu Protagonistas de Novela 2 gdje je upoznala i tadašnjeg supruga Williama Levyja, s kojim ima sina Christopher Alexandra. Neko je vrijeme radila kao model pa se tako pojavila i u programu The Prince is Right.

Svoju prvu ulogu dobiva u telenoveli Amor Comarado gdje glumi uz Jose Angel Llamasa. Pod okriljem Venevisiona glumi u telenoveli Olvidarte Jamas. Zajedno sa Williamom Levyjem glumila je u Acorroladi, međutim nakon Williamovog napuštanja serije odlazi i Elizabeth. Popularnost stječe ulogom u sapunici El Rostro de Analia.

Elizabeth je bila udana za Williama Levyja, s kojim ima sina Christophera Alexandera i kći Keyli.

Filmografija:

El Rostro de la Venganza (2012)
El Fantasma de Elena (2010)
Corazon salvaje (2009)
El rostro de Analia (2008)
Fotonovela (2008)
Amor comprado (2008)
Acorralada (2007)
Olvidarte jamas (2006)
Jugar a ganar (2004)
Protagonistas de novela 2 (2003)

Komentari