Elizabeth Mitchell - Sapunice | Sapunice
Elizabeth-Mitchell

Elizabeth Mitchell

Rođendan: 27. 3. 1970.

Znak: Ovan

Elizabeth Mitchell je američka glumica rođena 27.03.1970. godine u Los Angelesu.

Rođena u Los Angelesu ova se glumica još kao djevojčica preselila u Dallas u kojem je diplomirala glumu. Bila je članica tamošnjeg kazališta.

Na velikom ekranu Elizabeth je debitirala u filmu ‘Gia’ u kojem je glumila s planetarno popularnoj Angelinom Jolie.

Elizabeth Mitchell najpoznatija je po svojoj ulozi u hit seriji ‘Lost’ koja joj je priskrbila nominaciju za Emmy. U njezin filmski opus spadaju filmovi ‘Bolničarka Betty’ i ‘Prava frekvencija’ tijekom čijeg je snimanja slomila nos.

Filmografija:

Dead of Summer (2016)
The Purge: Election Year (2016)
Crossing Lines (2015)
Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (2015)
Once Upon a Time (2014)
Kristin's Christmas Past (2013)
Prosecuting Casey Anthony (2013)
Revolution (2012)
Answers to Nothing (2011)
Sexy Clone Dilemma (2011)
V (2009)
Lost: Missing Pieces (2007)
Lost (2006)
The Santa Clause 3: The Escape Clause (2006)
Running Scared (2006)
Haskett's Chance (2006)
Dr. House (2004)
3: The Dale Earnhardt Story (2004)
Boston Legal (2004)
Everwood (2004)
Gramercy Park (2004)
Law and Order (2003)
The Lyon's Den (2003)
CSI: Las Vegas (2003)
The Santa Clause 2 (2002)
Man and Boy (2002)
Spin City (2001)
Double Bang (2001)
The Beast (2001)
Hollywood Palms (2001)
E.R. (2000)
The Linda McCartney Story (2000)
Nurse Betty (2000)
Frequency (2000)

Time of Your Life (1999)
1999 Molly (1999)
Significant Others (1998)
Gia (1998)
JAG (1997)
Comfort, Texas (1997)
The Sentinel (1996)
L.A. Firefighters (1996)
Loving (1994)
Dangerous Curves (1993)

Komentari