Ellen Wong - Sapunice | Sapunice
Ellen-Wong

Ellen Wong

Rođendan: 13. 1. 1985.

Znak: Jarac

Ellen Wong  je rođena u Torontu, a znala je da želi postati glumicom nakon što je vidjela Kate Winslet u ‘Titanicu’.

Radila je različite poslove ‘iza kamere’ na lokalnoj televizijskoj postaji, sve dok nije osjetila da je spremna prijeći ispred kamera. Prvu ulogu ostvarila je u nagrađivanoj kanadskoj televizijskoj seriji ‘This Is Wonderland’, a zatim i u seriji ‘Bijeg’.

Glumila je i u hit filmu iz 2010. godine, ‘Scott Pilgrim protiv svijeta’, uz Michaela Ceru. Nakon toga, dobila je ulogu u seriji ‘Combat Hospital’. Pojavila se i u serijama ‘Castle’ i ‘Spun Out’, te u horor filmu ‘Silent Night’.

Filmografija:

The Circle (2016)
Spun Out (2015)
Castle (2015)
The Baddest Part (2014)
The Carrie Diaries (2013)
Silent Night (2012)
Home Is Where the Hans Are (2012)
Combat Hospital (2011)
Silent Cargo (2011)
Scott Pilgrim vs. the World (2010)
Unnatural History (TV Series)
Runaway (2006)
This Is Wonderland (2005)

Komentari