Erick Elias - Sapunice | Sapunice
Erick_Elias

Erick Elias

Rođendan: 23. 6. 1980.

Znak: Rak

Erick Elias je meksički glumac, model i pjevač rođen 23.06.1980. godine u Guadalajari.

Erick se već u mladosti opredjelio za umjetničke vode, pa se ubrzo nakon završene srednje škole seli u Mexico City. Tamo se ubrzo pridružio glazbenoj grupi Tierra Cero kao pjevač, što mu je omogućilo putovanja diljem Meksika i Južne Amerike.

Ubrzo je dobio i priliku ostvariti glumački debi na televiziji pojavivši se u showu Otro Rollo. Nakon toga dobiva priliku u telenovelama DKDA: Suenos de juventud i Amigos x siempre.

Nakon ostvarenih uloga, Erick se seli u Miami, gdje završava studij industrijskog dizajna. Nakon pojavljivanja u reality showu Protagonistas de Novela 2, dobiva priliku za ozbiljnijom rolom u telenoveli Gitanas, a kasnije i u El cuerpo del deseo. 2007. godine dobiva naslovnu ulogu u telenoveli Tormenta en el Paraiso, kojom ostvaruje i međunarodni uspjeh.

Erick je oženjen za Karlu Guindi s kojom ima kći Penelope.

Filmografija:

Ni contigo ni sin ti (2011)
Nina de mi corazon (2010)
Locas de amor (2009)
U ime ljubavi (2009)
Tormenta en el paraiso (2007)
Zorro: La espada y la rosa (2007)
El cuerpo del deseo (2005)
Polvorita (2005)
Gitanas (2004)
Amigos X siempre (2000)
DKDA: Sueños de juventud (2000)

Komentari