Erika Buenfil - Sapunice | Sapunice
Erika-Buenfil

Erika Buenfil

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Erika Buenfil je meksička glumica rođena 23. 11.1964. godine u gradu Monterrey.

Puno ime joj je Teresa de Jesus Buenfil. Uspješna je podjednako i u glazbenim i glumačkim vodama. Snimila je tri glazbena albuma, a nastupa povremeno i na kazališnim daskama.

Filmografija:

Mar de amor (2009)
Los simuladores (2009)
Manana es para siempre (2008)
La rosa de Guadalupe (2008)
Tormenta en el paraíso (2007)
Amor sin maquillaje (2007)
Duelo de pasiones (2006)
Corazones al limite (2004)
Amarte es mi pecado (2004)
Mujer, casos de la vida real (2003)
La Hora pico: El reventon (2003)
Asi son ellas (2002)
Carita de angel (2001)

Tres mujeres (1999)
El Alma no tiene color (1997)
Marisol (1996)
El Profugo (1992)
Vida robada (1991)
Ladrones de tumbas (1990)

Cita con la muerte (1989)
Amor en silencio (1987)
El Engano (1986)
Cementerio del terror (1985)
El Sexo de los ricos (1984)
Xe-Tu (1984)
El Maleficio (1983)
Cosa facil (1982)
Angelica (1982)
El Derecho de nacer (1981)
Ambicion (1980)

Aprendiendo a amar (1979)
Anoranza (1979)
Acompaname (1978)

Komentari