Erkan Petekkaya - Sapunice | Sapunice
Erkan-Petekkaya

Erkan Petekkaya

Rođendan: 11. 12. 1970.

Znak: Strijelac

Erkan Petekkaya rođen je 11.12.1970 godine u Elazigu u Turskoj. 1989. godine upisuje kazališnu umjetnost na Eskisehir Anadolu sveučilištu.

Glumio je u serijama ‘Aynali Tahir’, ‘Askina Eskiya’, ‘Kopek’, ‘Beyaz Gelincik’, ‘Sessiz Firtina’, ‘Sonbahar’, ‘Dila’.

Erkan je oženjen za Didem s kojom ima sina Cem Cana.

Filmografija:

Yeni Dünya (2015)
Paramparça (2014)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (2010)
Gecenin Kanatlari (2009)
Son bahar (2008)
Beyaz Gelincik (2005)
Köpek (2005)
Serseri (2003)
Tastan kalp (2003)
Aynali tahir (1998)
Guzel Gunler (1998)

Komentari