Evan Jones - Sapunice | Sapunice

Evan Jones

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Evan Jones je američki glumac odrastao u Texasu.

Nakon što je odglumio nekoliko kazališnih uloga, Evan se zaljubio u glumu te se preselio u Los Angeles kako bi unaprijedio svoju karijeru. Po dolasku u L. A. Evan je glumio u nekoliko reklama te je ostvario gostujuće uloge u serijama Hitna služba i The District, a glumio je i u Eminemovom filmu 8 milja.

U serijalu Ulica sjećanja (October Road) Evan Jones glumi Ikeya, čovjeka koji aferom s prijateljevom ženom upropasti dugogodišnje prijateljstvo.

Filmografija:

Dark Blue (2009)
House M.D. (2008)
Pants on Fire (2008)
The Express (2008)
October Road. (2007)
Gordon Glass (2007)
Lucky You (2007)
Rescue Dawn (2006)
Glory Road (2006)
Jarhead (2005)
The Last Shot (2004)
CSI: NY (2004)
Mr 3000 (2004)
The Book of Ruth (2004)
Joan of Arcadia (2003)
Carnival Sun (2003)
8 Mile (2002)
Wishcraft (2002)
The Guardian (2001)
Going to California (2001)
ER (2001)
Going Greek (2001)
The District (2000)
Beyond Belief: Fact or Fiction (2000)
The Others (2000)

Dragon Ball Z (1989)
G vs E (1999)
Martial Law (1999)
The Distraction (1999)
Walker, Texas Ranger (1999)
Felicity (1998)
Pacific Blue (1998)
On the Line (1997)

Komentari