Eyleen Abad - Sapunice | Sapunice
Eyleen-Abad-Valentina-Mont

Eyleen Abad

Rođendan: 15. 11. 1973.

Znak: Škorpion

Eyleen Abad je venecuelanska glumica rođena je 15.11.1973. godine u Caracasu.

Puno ime joj je Eylin Antonieta Perez Arguinzones. Pozanta ljepotica glumačku karijeru započinje u devetnaestoj godini u telenoveli “Por estas calles”. 1999. godine osvaja nagradu Las Palmas de Oro – meksička glumica godine.

Obožava egzotične životinje

Filmografija:

La Tormenta (2005)
Sabor a ti (2004)
Negra consentida (2004)
Mambo y canela (2002)
La Soberana (2001)
Angelica pecado (2000)

Besos prohibidos (1999)
Calypso (1999)
El Amor de mi vida (1998)
Piel (1998)
Nina mimada (1998)
Contra viento y marea (1997)
Salserin (1997)
Tokyo-Paraguaipoa (1996)
Amores de fin de siglo (1995)
Antes de morir (1995)
Por estas calles (1992)

Komentari