Fabian Rios - Sapunice | Sapunice
Fabian-Rios

Fabian Rios

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Fabian Rios je kolubijski glumac rođen u Curuti.

Još kao mladić otišao je iz rodnom mjesta kako bi ostvario svoj san. Glumački karijeru počeo je u ljubavnoj priči „Siete Veces Amada“ u 2002. godini, a za tu ulogu bio je nominiran za nagradu „Best Actor Awards Youth TV y Novelas – Colombia“.

Godine 2008. pozvan je da se pridruži glumačkoj ekipi serije „Sin Senos no hay Paraiso“. Ta uloga bila je važna prekretnica u njegovoj karijeri.

Filmografija:

Los herederos del Monte (2011)
Sin senos no hay paraiso (2008)
Zona rosa (2007)
Floricienta - Colombia (2006)
Padres e hijos (2004)
El autentico Rodrigo Leal (2003)
Siete veces Amada (2002)

Komentari