Fabiola Campomanes - Sapunice | Sapunice
Fabiola-Campomanes-Thelma-

Fabiola Campomanes

Rođendan: 1. 1. 1970.

Znak: Jarac

Meksička glumica rođena je 30. 7. 1972. u gradu Mexico City. Od 1993. nastupa u telenovelama što joj je donjelo status zvijezde. Nominirana je za nagradu MTV Peoples Choice Awards za ulogu u seriji “De que Lado Estas”. Pozirala je gola za Playboy Mexico u listopadu 2005.

Filmografija:

Ambiciona (2006)
Duelo de pasiones(2006)
Incognito (2005)
Motel (2004)
Ladrón de corazones (2003)
El País de las mujeres (2002)
Francisca (2002)
Agua y aceite (2002)
Lo que callamos las mujeres (2001)
La Calle de las novias (2000)

Azul tequila (1998)
Mujer, casos de la vida real (1997)
Cococobana (1996)
Los Hijos de nadie (1996)
Retrato de familia (1995)
Imperio de cristal (1995)
Prisionera de amor (1994)
Los Parientes pobres (1993)

Komentari