Fahriye Evcen - Sapunice | Sapunice
Fahriye_Evcen

Fahriye Evcen

Rođendan: 4. 6. 1986.

Znak: Blizanci

Fahriye je turska glumica rođena 04.06.1986. godine u Almanyi, kao najmlađa od petero djece.

Diplomirala je na sveučilištu u Dusseldorfu na odjelu sociologije. Preselila se s majkom u Istanbul gdje se prvi put susrela s glumom.

Filmografija:

Sinyora Enrica ile Italyan Olmak (2011)
Takiye: Allah yolunda (2010)
Ask tutulmasi (2008)
Cennet (2007)
Yaprak dokumu (2006)
Hasret (2006)
Asla Unutma (2005)

Komentari