Fernanda Castillo - Sapunice | Sapunice
Fernanda-Castillo

Fernanda Castillo

Rođendan: 24. 3. 1982.

Znak: Ovan

Fernanda Castillo, rođena je 24.3.1982. godine u Mexico cityu, meksička je glumica.

Castillo je rođena kao Maria Fernanda Castillo Garcia. Između 2000. i 2003. godine studirala je na “Center of Artistic Education of Televisa. Između 2003. i 2007. godine nastupa  u raznim telenovelama uključujući “Clap”, “La Fea Mas Bella” i “Destilando Amor”. Također je 2007. godine nastupila u filmu “Deficit” redatelja Gaela Garcia Bernala.

Nastupala je i u mjuziklu “Cabaret” gdje je tumačila ulogu Sally. Nakon što je nastupila u predstavi “Hoy No Me Puedo Levantar” koja postaje hit, ostaje u predstavi do kraja izvođenja. Glasine kažu da će tumačiti ulogu Glinde, meksičke verzije mjuzikla Wicked.

Castillo u privatnom životu ima hobi skupljati šešire.

Filmografija:

Deficit (2007)
Corazon marchito (2007)
Destilando amor (2007)
La Fea mas bella (2006)
Clap! (2003)
Mujer, casos de la vida real (2002)
Las Vias del amor (2002)

Komentari